Miehenmiellytyskana

Man Pleasing Chicken on kuulunut perheemme ruokalistalle jo useamman vuoden ajan. Resepti bongahti englanninkielisen blogimaailman tietoisuuteen jo aikaa sitten. Kastike maistuu ennen uunissa käymistä pistävältä, mutta muuttuu kypsennyksen aikana ihanaksi tasapainoiseksi, muhevaksi lohturuuaksi


Neljälle

Ainekset

  • 4 broilerin filettä tai 6 paistileikettä
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 1 1/2 dl dijonsinappia
  • 3/4 dl vaahterasiirappia
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • Rosmariinia

Laita broileri voideltuun uunivuokaan ja mausta pippurilla ja suolalla. Sekoita dijon, vaahterasiirappi ja riisiviinietikka. Kaada kastike kanojen päälle ja paista 225 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Ripottele valmiin kanan pinnalle tuoretta rosmariinia silputtuna, jos sitä on saatavilla. Tarjoa riisin ja salaatin kera

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s