Pikkelöidyt chilit

Nyt on hieman erilainen ongelma kuin aikaisempina vuosina. Yleensä olen innoissani laittanut chilit kasvamaan alkuvuodesta ja lopputulos ei ole ollut mitenkään hurrattava. Nyt taasen kylvin chilit hieman turhan myöhään, helmikuussa, mutta ongelma tällä hetkellä on se että satoa tulee jo nyt ihan hurjasti!

Ainekset

  • 10 chiliä
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sinapin siemeniä
  • 1 tähtianis
  • 1 laakerin lehti

Suikaloi chilit. Itse käytin siemenineen sillä lajike (Solar Flare, ”avaruuschili”) ei ole kovin tulinen. Kiehauta mausteliemi. Itse poistin tähtianiksen kun kaadoin liemen chiliviipaleiden päälle, jotta se ei anna liikaa makua. Käytä puhdasta purkkia! Jäähtymisen jälkeen säilytä jääkaapissa, huolehdi että liemi koko ajan peittää chilit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s