Turkinpippurimarengit

Turkinpippuri saa marengit maistumaan niillekin, jotka muutoin vierastavat marenkeja, olettaen tietysti että salmiakki maistuu. Itse taas rakastan sekä marenkeja, että salmiakkia, joten mikä olisi parempi herkku?


Ainekset

Valmista sveitsiläinen marenki. Murskaa turkinpippurit lihanuijalla vahvassa muovipussissa ja kippaa marengin joukkoon. Kääntele varovasti. Valitse isoaukkoinen tylla ja pursota marenkeja pellille. Paista 110 asteessa kunnes kuivia, noin 1-1 1/2 tuntia. 

ripottelin osan marenkien päälle lakritsijauhetta, jota suosittelen ehdottomasti!

Marengeista ei tule täysin kuivia, sillä turkinpippurit sulavat niiden sisälle. Tämä kuitenkin tekee niistä vain entistä maukkaampia! 

Vinkkejä

  • Voit käyttää myös muita kovia karkkeja murskattuna, esimerkiksi hedelmäkarkkeja
  • Valmiilla turkinpippurimurskalla ei mielestäni tule yhtä hyviä marenkeja, sillä silloin ei ole tuota jauhoa mukana. Jis taas haluat näyttävämmin mustavalkoisia marenkeja, niin käytä valmista murskaa joka on tasalaatuista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s