Marinoidut herkkusienet

Valehtelematta maailman parhaat herkkusienet. Sopivat tapas- ja antipasto-pöytään, sellaisenaan naposteltaviksi ja erityisesti vaalean leivän seuraksi, sillä marinadi itsessään on ihanaa herkkua johon leipäpalaa voi dippailla


Ainekset

  • 200 g ruskeita herkkusieniä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 1/2 rkl balsamicoa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl persiljaa
  • 1 rkl ruohosipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Puhdista ja paloittele sienet tarvittaessa, ihan pienet menevät kokonaisinakin. Paahda sienet kuivalla pannulla ja mausta suolalla. Silppua persilja, ruohosipuli ja valkosipulin kynsi. Sekoita oliiviöljy, balsamico, hunaja, yrtit ja valkosipuli, sekä ripaus mustapippuria. Lisää sienet (ei haittaa vaikka ovat lämpöisiä) ja anna maustua viileässä ainakin tunti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s